Ryhmätunnit järjestää nyt Valontara

Ryhmätunnit järjestää nyt Valontara  


Munkkiniemen ”oman joogastudion” eli Joogatilan toiminnassa tapahtui muutos elokuussa 2021. Joogatilaa vuosia suurella sydämellä luotsannut Iia Lappalainen luovutti studion pyörittämisen munkkalaiselle Anna Maria Sireniukselle, joka on monen tyylin joogaopettaja, opettajien kouluttaja ja KTM. Iialla ja Anna Marialla on yhteistä suuri intohimo ja kunnioitus joogan perinteitä kohtaan sekä opettaminen sydämestä käsin. Kaikkien iloksi Iia jatkaa opettamista, joogaterapiaa sekä hierontaa studiolla.

Iian sanoin: ”Elämä virtaa eteenpäin ja nyt haluan antaa aikaa myös uudelle - mummina olemiselle. Näin on aika luovuttaa studion pyörittäminen nuoremmalle polvelle, pitkäaikaiselle joogan ammattilaiselle ja munkkalaiselle opettajalle Anna Marialle.”

Anna Maria: ”On suuri ilo ja kunnia jatkaa Iian upeaa työtä joogan parissa Munkkiniemen studiolla. Olen vuosia opettanut monissa paikoissa, ympäri Helsinkiä ja Suomea, yrityksissä, studioilla ja liikuntakeskuksissa. Nyt on niin ammatillisesti kuin perhe-elämän tilanteen suhteen (lapset alakouluikäisiä) ihana hetki asettua omaan paikkaan ja tarjota monipuolisesti joogaa kotikulmilla”.

Joogat jatkuvat tutussa paikassa, jonka nimi on jatkossa Valontara. Monet tutut tunnit ja opettajat jatkavat Valontarassa ja paljon uuttakin on luvassa. Studion nimen lisäksi itse paikka saa hieman uutta ilmettä ja nettisivut tulevat löytymään osoitteessa valontara.com. Sivut avautuvat juhannukseen mennessä ja sieltä löytää paljon tietoa uusista tunneista, kursseista, opettajista sekä paikan filosofiasta.

Aikataulu löytyy uusilta sivuilta valontara.com

Lämpimästi tervetuloa tuttuun ja samalla uuteen joogatilaan – Valontaraan.

Iia ja Anna Maria

Iia Lappalainen